PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Kompresori
Ručni alati
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Strojevi za drvo
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju ..... Dear appreciated customer thank you for trust .... Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju
O namaOsnovne informacije
Tvrtka «Produkta d.o.o.» utemeljena je 1994. godine. Vrlo brzo, od 1996 godine, vinula se u sam vrh djelatnošću isporuke opreme u najvažnije autoservise u Hrvatskoj, a potom BiH. U novije vrijeme «Produkta» se uz postojeći program, uvodi novosti u ponudi iz auto programa, širi djelatnost na nove uređaje kao što su strojevi za kemijske ćistione, strojevi za obradu drva i metala, repromaterijal željezo ali uvijek ostaje vjerna svojoj prvobitnoj djelatnosti - lakirnice.

O namaPregled naših djelatnosti
Informirajte se o našim djelatnostima i saznajte što Vam sve možemo ponuditi. Na ovoj stranici prikazan je osnovni pregled svih naših djelatnosti dok opširnije informacije po svakoj djelatnosti, proizvodima i uslugama potražite prego glavnog pregleda sadržaja.

O namaKontakt informacije
SJEDIŠTE: Kajzerica pored Hipodroma, Ulica 9. Južna obala 6 ( vidi mapu u prilogu ). +385 91 419 0015 e-mail : infoprodukta@gmail.com . Radno vrijeme tokom tjedna od 8 - 17 sati a subota od 8 - 14 sati.

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.