PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Kompresori
Ručni alati
Strojevi za drvo
Uređaji za varenje
Galerija slika-Arena
Akcije
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Promo akcija za sve modele Sata sprej lakirnih pištolja i druge Sata opreme do kraja ovog mjeseca ..... posebno pri kupnji druge opreme iz naše ponude
Strojevi za drvoCNC automatski obradni centri za drvo, plastiku i obojene metale
Casadei & Busellato automatski obradni centri objedinjuju funkcionalnost, suvremena softverska riješenja koja pojednostavnjuju proizvodnju. Tradicija i iskustvo u proizvodnji razvila je više funkcionalne strojeve za obradu svih vrsta panela, izradu širokog spektra proizvoda kao što su vrata, prozori i sve vrste namještaja od uredskog, barskog do kučanskog. Svrstani su u nekoliko grupacija a posebno možemo po funkcionalnosti i cijeni istači naš novi model "Easy jet". Sve modele možete vidjeti u radu u show roomu u Italiji.

Strojevi za drvoArtiglio - pilanski strojevi
Artiglio - jedan od vodećih talijanskih proizvođaća strojeva za pilane. Proizvodi strojeve najmodernije tehnologije koji se odlikuju efikasnošću, funkcionalnošću, kvalitetom izrade, dugotrajnošću i povoljnim cijenama. Vlastita proizvodnja i vlastiti tim tehničara do organizirane servisne podrške garancija su svake investicije koju je moguće maksimalno prilagoditi prema svakom pojedinačnom kupcu i njegovim potrebama. U ponudi su osim novih i rabljeni strojevi.

Strojevi za drvoCasadei & Busellato strojevi za obradu drva
Objedinjuju široku i kompletnu paletu strojeva za obradu drva kao što su : Cnc obradni centri, debljače, ravnalice, glodalice, formatne pile, ravnalice debljače, pile - glodalice, bušilice, kombinirke sa 5 operacija. Tehnički zahtjevniji strojevi isporučuju se sa inverterima. Uz svaku vrstu stroja postoji nekoliko modela. Tradicija i iskustvo u proizvodnji, kvaliteta, povoljne cijene i besprijekorna tehnička i servisna podrška doprinjeli su rezultatu isporučenih vise tisuču strojeva po svakom modelu. Sve strojeve i modele možete vidjeti i isprobati u radu u show roomu u Italiji.

Strojevi za drvoSušare i parionice za drvo
Svake godine više od 80 milijuna m3 drva u Europi treitira se u sušarama. Proces sušenja drva je obavezan korak u proizvodnom lancu obrade drveta i uvijek se svodi na dva međusobno povezana fizička čimbenika: protok vode među vlaknima i isparavanje vode. U tom procesu, drvo je izloženo riziku da se ugrozi integritet i kvaliteta materijala. SECAL , zahvaljujući dobrom poznavanju svih procesa obrade drva kao i tridesetogodišnjem iskustvu ostvarila je proizvod koji zadovoljava najrazličitije potrebe proizvodnje.

Strojevi za drvoBRUSA - Specijalne mašine za obradu drveta
Tvrtka BRUSA di GARBOLI proizvodi specijalne mašine za obradu drveta i izradu posebnih oblika kao što su : zaobljeni dijelovi namještaja ( stolice ) ; stupići razni za namještaj i držala za alatke ; mali tiplići; opremu za drvene bačve - pipe; elementi vješalice za odjeću; vesla za čamce; razne vrste štapova i držala od drva.

Strojevi za drvoRabljeni i obnovljeni strojevi za pilansku industriju
U ponudi je kompletna pilana malo rabljena sa kompletom svih strojeva "Primultini". Posebno više pila "Primultini" i hidraućnh kolica za tanje ( sa laserskim oznaćivačem) i deblje trupce . Novost u ponudi je pilana "Artiglio" u kompletu sa oštračem pile - proizvođač "Primultini" - odmah isporučiva . Razne vrste blanjalica, cirkulara, kombiniranih mašina i vijčanih kompresora. Kompletne linije za izradu okvira vrata i prozora.

Strojevi za drvoRabljeni i obnovljeni strojevi za drvnu industriju i stolare
U ponudi su profesionalni strojevi raznih proizvođača i namjene. Obnovljeni i Isporučivi odmah. U dolasku je više CNC mašina. Primamo zahtjeve za CNC i druge strojeve po vašoj naruđbi.

Strojevi za drvoB.F.B. strojevi za pilansku industriju
Proizvodi visoko funkcionalne pilanske mašine za sve vrste operacija. Vlastiti inžinjering i razvojni tim osnovica su proizvodnje. Dugogodišnje iskustvo u proizvodnji i opremanju malih i velikih pilana, servisna podrška u svim segmentima, od proizvodnje do izabira strojeva koje vi trebate do isporuke i instaliranja. U svakom segmentu naše iskustvo prilagodit ćemo vašim potrebama kako bi maksimalno ostvarili vaš željeni cilj.

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.