PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Kompresori
Ručni alati
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Strojevi za drvo
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju ..... Dear appreciated customer thank you for trust .... Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju
Strojevi za drvoCNC automatski obradni centri za drvo, plastiku i obojene metale
Casadei & Busellato automatski obradni centri objedinjuju funkcionalnost, suvremena softverska riješenja koja pojednostavnjuju proizvodnju. Tradicija i iskustvo u proizvodnji razvila je više funkcionalne strojeve za obradu svih vrsta panela, izradu širokog spektra proizvoda kao što su vrata, prozori i sve vrste namještaja od uredskog, barskog do kučanskog. Svrstani su u nekoliko grupacija a posebno možemo po funkcionalnosti i cijeni istači naš novi model "Easy jet". Sve modele možete vidjeti u radu u show roomu u Italiji.

Strojevi za drvoArtiglio - pilanski strojevi
Artiglio - jedan od vodećih talijanskih proizvođaća strojeva za pilane. Proizvodi strojeve najmodernije tehnologije koji se odlikuju efikasnošću, funkcionalnošću, kvalitetom izrade, dugotrajnošću i povoljnim cijenama. Vlastita proizvodnja i vlastiti tim tehničara do organizirane servisne podrške garancija su svake investicije koju je moguće maksimalno prilagoditi prema svakom pojedinačnom kupcu i njegovim potrebama. U ponudi su osim novih i rabljeni strojevi.

Strojevi za drvoCasadei & Busellato strojevi za obradu drva
Objedinjuju široku i kompletnu paletu strojeva za obradu drva kao što su : Cnc obradni centri, debljače, ravnalice, glodalice, formatne pile, ravnalice debljače, pile - glodalice, bušilice, kombinirke sa 5 operacija. Tehnički zahtjevniji strojevi isporučuju se sa inverterima. Uz svaku vrstu stroja postoji nekoliko modela. Tradicija i iskustvo u proizvodnji, kvaliteta, povoljne cijene i besprijekorna tehnička i servisna podrška doprinjeli su rezultatu isporučenih vise tisuču strojeva po svakom modelu. Sve strojeve i modele možete vidjeti i isprobati u radu u show roomu u Italiji.

Strojevi za drvoSušare i parionice za drvo
Svake godine više od 80 milijuna m3 drva u Europi treitira se u sušarama. Proces sušenja drva je obavezan korak u proizvodnom lancu obrade drveta i uvijek se svodi na dva međusobno povezana fizička čimbenika: protok vode među vlaknima i isparavanje vode. U tom procesu, drvo je izloženo riziku da se ugrozi integritet i kvaliteta materijala. SECAL , zahvaljujući dobrom poznavanju svih procesa obrade drva kao i tridesetogodišnjem iskustvu ostvarila je proizvod koji zadovoljava naj različitije potrebe proizvodnje.

Strojevi za drvoBRUSA - Specijalne mašine za obradu drveta
Tvrtka BRUSA di GARBOLI proizvodi specijalne mašine za obradu drveta i izradu posebnih oblika kao što su : zaobljeni dijelovi namještaja ( stolice ) ; stupići razni za namještaj i držala za alatke ; mali tiplići; opremu za drvene bačve - pipe; elementi vješalice za odjeću; vesla za čamce; razne vrste štapova i držala od drva.

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.