PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Kompresori
Ručni alati
Strojevi za drvo
Uređaji za varenje
Galerija slika-Arena
Akcije
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Promo akcija za sve modele Sata sprej lakirnih pištolja i druge Sata opreme do kraja ovog mjeseca ..... posebno pri kupnji druge opreme iz naše ponude
KompresoriKlipni
Širok proizvodni program klipnih kompresora omogućuje izbor za svaku namjenu i vrstu potreba. Od onih za stomatologe, ugostiteljske potrebe, malih ili velikih autoservisnih radiona do kompresora za industrijske potrebe zavisno od potrebe za kolićinom zraka u izvedbi monofazni ili trofazni ; sa polegnutom ili uspravnom posudom; mobilni ili fiksni. Dobar izbor je "Silent" model koji daje tiši u funkcionalniji rad. Ono što ne može klipni može vijčani.

KompresoriKompletna ponuda
"ABAC" kompresori proizvode se 33 godine, bilo da li su klipni ili vijčani. Inovatinost kombinirana sa kvalitetom, pouzdanost i posebna briga za potrebe korisnika. Odlikuju se modularnim dizajnom i manjim dimenzijama; boljom efikasnosti i perfomansama; jeftiniji u radu zbog niže potrebne el. snage; minimalnom potrebom za održavanje i visokom efikasnošću. Prisutni na mnogim Internacionalnalnim tržištima, više od 100 zemalja.

KompresoriVijčani
Vijčani kompresori snagom i kolićinom zraka mogu zadovoljiti sve veće profesionalne potrebe. Pružaju opskrbu sa konstantnom kolićinom zraka što omogućuje rad istovremeno sa više pozicija. Tihi su u radu i pružaju pravo zadovoljstvo bilo da imaju invertersko ili obićno upravljanje. Suvremena proizvodnja sa sofisticiranim uređajima traži optimalnu kolićinu zraka a kombinacijom posude - snage motora - sušača i dodatnih filterskih jedinica to se vrlo lako postiže.

KompresoriFilteri, glave, potrošni i rezervni dijelovi
Garancija na kompresore je 2 godine a na neke i 4 godine. U ponudi su osim kompresora, posude, glave, linijski filteri, sušači, odvodi kondenzata, elektroventili i svi dijelovi koji su potrebno za održavanje i servisiranje kako unutar tako i vangarantnog roka.

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.