PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Kompresori
Ručni alati
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Strojevi za drvo
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju ..... Dear appreciated customer thank you for trust .... Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju
LakirniceGreen energy - autolakirnica budućnosti
Green energy kabina za lakiranje ??? Pitanje je li to kabina sadašnjosti ili budućnosti ?? Zašto green energy kabina – zato jer prilikom rada ne ispušta CO2 u atmosferu kao nusprodukt. Ušteda u energiji je nemjerljiva. Rad u ovoj kabini jeftiniji je 3-4 puta u komparaciji sa konvecionalnim koje troše loživo ulje, plin. Ne samo da je ušteda u energiji ogromna nego je i vrijeme dostizanja zadane radne temperature isto tako 2-3 puta manje.

LakirniceElektrostatstko lakiranje i plastifikacija
Od velikih sistema do malih zanatskih jedinica. Sa sistemom transportnih konvejera koji zaokružuju cjeloviti proces. Sistem za vas, u potpunosti prilagodljiv u svakom segmentu vašim tehnološkim zahtjevima. Od pripremnih faza ( odmašćivanje ) i osnovnog premaza do finalnih nanosa boja : - Elektrostatski sa prahom ( ručno ili automatski ) - Prskanje sa robotom - Prskanje visokotlačnim pumpama - Prskanje sprej pištoljima. Kao i kabine za pečenje ( od 40 do 200 st. Celzija ) i sprejanje, zavisno od naj optimalnijeg rješenja za vaše potrebe. Kompletan sistem - ključ u ruke.

LakirniceReferenca Švedska - Malmo naša isporuka
Kod Automera - ovlašteni servis Mercedes Benz Malmo. Instalirana je napredna sofisticirana automatska termolakirnica "Sprintek" provoznog tipa sa integriranom škarastom dizalicom i zračnom navoznom rampom u kabini – touch screen, inverteri i snažni air blue plamenik. Tri pripremne zone, svaka sa motoriziranim rolo zavjesama. U središnjoj pripremnoj zoni instalirana je škarasta dizalica za obavljanje pripremnih radova. Oprema je uredno certificirana i puštena u rad prema striktnim i strogim Švedskim zakonima.

LakirniceNovosti sa izlaganja na Autopromotecu u Bolonji 25. - 29. svibnja
Termomeccanica GL je izložila niz novina kao što su : skaraste dizalice model Magic - Genius - Xenia dizalica za optiku, Arch klizni infra sušač potpuno digitaliziran za ugradnju u pripremne zone ili u lakirnice; endotermik ploče koje omogučuje zagrijavanje zraka i u pripremnim zonama; mali a praktični radni stol Maxi Bull u opciji sa alatom za sve vrste vozila. Pripremna zona u full verziji kao i green energy lakirnica.

LakirniceSofisticirane termolakirnica postiže najbolje rezultate
Sprintek je suvremena termolakirnica koje postiže izvrsne rezultate u lakiranju i podiže produktivnost za više od 50% uz veliku uštedu u energiji. Inverteri, sistem direktne vatre, touch screen sa 20 predprogramiranih faza rada, elektromotori sa sistemom turbine, osvijetljenje gore led šesteroredno i u panelima vertikalno dole daje kristalno jasnu svijetlost. Pravo je zadovoljstvo lakirati u ovoj kabini.

LakirniceIndustrijske lakirnice
Za nanošenja boja elektrostatskim ili klasičnim spraj sistemom u metalnoj , drvoprerađivačkoj industriji, u bojanju većih komercijalnih vozila, specijalnih vozila, vagona, zrakoplova i plovila. Prema potrebi mogu se ugraditi lančani klizni sistemi za transport dijelova kombi-kroz-i u lakirnicu, roboti za lakiranje i robotizirani infra sušači zavisno od najmene termolakirnice i potrebe industrijske proizvodnje. Moguća je i izvedba sa posebnim prečistaćem samo ulaznog kao i odsisnog zraka sa ekološkim filterom.

LakirnicePripremne zone i infre
Pripremna mjesta su proizvodi kojeg svaka suvremena lakirnica treba. Uz termolakirnicu i sobe za mješanje boja to je proizvod koji vam omogućava ubrzanje ćitavog procesa lakiranje. Može se koristiti i kao mjesto za lakiranje manjih dijelova kao što su vrata, hauba krov ... i uz primjenu infra sušača čitav proces se smanjuje. Efektna ventilacija, rasvjeta, dodatni regali i police kao i ugradnja sistema za odsis prašine pri brušenju omogućava lak i uredan rad. Postoje i pripremne zone za velika komercijalna vozila i industrijske potrebe.

Lakirnice"Metron" termolakirnice su ponovno dostupne
Termomeccanica GL kao vlasnik brenda "Metron" pokrece ponovno proizvodnju sada mnogo poboljsanih modela “Athena” – Standardni model, model "Vulcano" - sa inverterima, direktnom vatrom ili model “Hera” na struju sa brzinom dostizanja zadane temperature za samo 1,5 minutu. Pozivamo sve vlasnike kabina "Metron" ukoliko su im potrebni rezervni dijelovi ili bilo kakav servis na kabini da nam se obrate.

LakirniceUređaji za pranje lakirnih šprica
U ponudi su 5 vrsta perača šprica za lakiranje. Od manuelnih do automatskih. U današnje vrijeme sve većih zahtjeva u pogledu kvalitete lakiranja i zaštite okoliša perači šprica su efikasni uređaji za pravilno pranje i odlaganje nusprodukata. Uređaji su prilagođeni za pranje svih vrsta šprica za lakiranje bilo da se radi o vodenim lakovima ili drugima. Danas su najtraženiji kombinirani uređaji tj. za vodenu bazu i nitro. Mix soba je obićno mjesto u koje se isti postavljaju zbog sigurnosnih propisa u pogledu efektne ventilacije i zaštite na radu.

LakirniceRabljene auto termolakirnice, pripremne zone i miks sobe za autolakove
U ponudi uvijek imamo više termolakirnica od jeftinijih do skupljih. U ponudi su : Saico, Usi Italia, Nova Verta, Polin, Blowtherm i ostali Različitih dimenzija od 6,75 do 8 mt. dužine i 2.5, 2.8 mt. visine . Neke su isporučive odmah.

>>   1 2 > 

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.