PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Kompresori
Ručni alati
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Strojevi za drvo
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju ..... Dear appreciated customer thank you for trust .... Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju
Auto servisna opremaNovo - škaraste dizalice
Termomeccanica GL sa izlaganjem na Autoprometecu u Bolonji predstavila je tri nova modela škarastih dizalica : Magic - niskoprofilne ; Genius - za ugradnju u pod i Xenia - škaraste dizalice za optiku. Ugrađena je najsuvremenija tehnologija sa encoderom sa savršenom sinhronizacijom. Osim škarastih dizalica u ponudi su i dvostupne dizalice ( elektrohidraulične ili elektromehaničke ) kao i mobilne dizalice raznih namjena.

Auto servisna opremaSuper Global Star postiže najbolje rezultate
Super Global star 360 je karoserijski stol sa docerima koje nije potrebno micati sa ovalne baze - i pomiću se 360 stupnjeva u pravcu u kojem želite. Omogućuju brzo i precizno istezanje i ravnanje svih iskrivljenih dijelova vozila. Snaga svakog dozera je 10 tona. Ovalna baza dužine je 5.00 metara i nosivosti do 4 tone na škare dizalici sa duplom hidraulikom te je na taj način moguć popravak i težih komercijalnih vozila. Prilikom navoženja vozila na bazu ista se naginje za 5 stupnjeva što omogućuje lagano i sigurno navoženje. Super Global star 360 dolazi sa sistemom za fiksiranje i mjerenje sa 6 poprečnih nosača za sve vrste vozila trenutno dostupnih na tržištu. Snaga, brzina, preciznost i pouzdanost odlika su ove opreme.

Auto servisna opremaTestne linije i uređaji za optiku vozila
"Space" je proizvod tvrtke "Ravaglioli" jednog od najvećih talijanskih i vodećih europskih proizvođača autoservisne i garažne opreme. Testne linije za motocikle, automobile i komercijalna teška vozila. Uređaji za geometriju kotača i upravljačkog sistema za automobile i teška komercijalna vozila u 4D sa automatskim sistemom. Softwer na hrvatskom jeziku.Bmw, Renault, Peugeot, Citroen su proizvođači koji preporučuju za ugradnju u svoje ovlaštene servise diljem svijeta.

Auto servisna opremaDvostupne i škaraste elektrohidraulićne dizalice
Dvostupne i škaraste elektrohidraulićne dizalice, Termomeccanica GL. Dvostupne nosivosti 4 tone i 3.6 tona. Škaraste nosivosti 3.0 tone i za mehaničare i 4.5 tona za optiku. Osim dizaliza u ponudi su i montirke za auto kao i teretni program.

Auto servisna opremaMontirke za auto i teretni program
Montirke/demontirke Termomeccanica GL odlikuju se jednostavnim rukovanjem, kvalitetom i dugim rokom trajanja.

Auto servisna opremaAutolimarski alat
Široki izbor alata za autolimariju, hidraulike, orginalnih setova za limariju - Electropower koji pojednostavljuje i ubrzava rad, brzih i laganih liftova za podizanje automobila, pomoćnih hvataljki kod izvlačenja karoserije. Pogledajte video prezentacije i uvjerite se u inovacije, praktićnost i kvalitetu.

Auto servisna opremaRabljeni autolimarski stolovi
U ponudi je vise RAZLIČITIH autolimarskih stolova, od Termomeccanice, Globaljiga, Car Bencha, Black Howka, Spanesia, Car-O-linera i drugih. U raznim su škare verzijama na dizalici, kavez izvedba, Mobilna baza na kotačima, 4-stupna dizalica. U ponudi su isto tako samo alati za fiksiranje sa mjerama P.d.a - Polin,

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.