PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Kompresori
Ručni alati
Strojevi za drvo
Uređaji za varenje
Galerija slika-Arena
Akcije
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Promo akcija za sve modele Sata sprej lakirnih pištolja i druge Sata opreme do kraja ovog mjeseca ..... posebno pri kupnji druge opreme iz naše ponude
AkcijeTrenutne i stalne
Našim cijenjenim kupcima uvijek osiguravamo dodatne akcije . I ne samo to, postojećima omogućavamo i stalne dodatne popuste. To je naš znak pažnje onima koji su nam poklonili povjerenje. U suradnji s našim poslovnim suradnicima uvijek se vodimo željom da kupcima isporućimo opremu po najpovoljnijim uvjetima na tržištu, vodeći pri tome, da samo zadovoljstvo kupca i kvaliteta isporučene opreme garant našeg - I Vašeg uspjeha.

AkcijeKupnjom lakirnice Sprintek
Kupnjom trenutno na tržištu najsuvremenije lakirnice SPRINTEK u paketu Vam poklanjamo set SATA opreme koji uključuju najbolju špricu za lakiranje sa vodenim bojama i trostruki filter za komprimirani zrak s aktivnim ugljenom koji se postavlja unutar termolakirnice. Sa SATA opremom SPRINTEK lakirnica postaje još brža.

AkcijeKupnjom seta opreme - lakirnica - pripremno mjesto - miks soba za boje
Kupnjom seta opreme : lakirnica + pripremno mjesto + miks soba za boje poklanjamo set SATA opreme koji uključuje: najbolju špricu za lakiranje sa vodenim bojama i trostruki filter za komprimirani zrak s aktivnim ugljenom koji se postavlja unutar termolakirnice, kao i dvostruki filter za pripremnu zonu i lakirni pištolj za nanos temeljnog sloja.

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.