PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Kompresori
Ručni alati
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Strojevi za drvo
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju ..... Dear appreciated customer thank you for trust .... Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju
Ručni alatiZa popravak karoserije od aluminija, željeza i plastićnih dijelova
MwM u ponudi ima specijalizirani alat za popravak karoserije vozila, bilo da se radi o alumijskim, čelićnim ili plastićnim površinama. Široka paleta proizvoda i sitnog alata za učinkovit profesionalan opravak. Na tržištu je prisutan već 40-tak godina. Neki od proizvoda su proizašli iz vlastitog iskustva i patentirani su, poput alata za popravak parkirnih senzora vozila. Raznorazne led lampe, mobilni višefunkcionalni stalci dijelova za lakiranje, kompletan alat za izvlaćenje površina vozila sa ili bez lakiranja ....

Ručni alatiFasano tools - vrhunski ručni alati za automehaničare i profesionalce
Fasangas alat se odlikuje sjajnom kvalitetom i neponovljivim dizajnom a sve u cilju da alat traje duže, da uvijek bude nov i da korisnika u radu ima jednostavan i praktičan i na sve izazove čvrst i otporan alat. Razvio je čitav niz Cromo - Molibdbeno, na primjer, je vrsta čelika izdržljivija nego Cromo - Vanadio i koristi se za izradu gotovo svih vrsta ključeva posebice onih pojačanih. Magnezij koji se koristi, smanjuje težinu alata za 1 kg s obzirom na čelik i potpuno uklanja buku i vibracije čineći upotrebu ugodnijom produljujući vijek trajanja. Osim toga Fasangas je ekskluzivni opskrbljivač Kawasaki tima. Preporučuju ga i koriste u svojim servisima Fiat - Alfa Romeo - Lancia - Abarth i Jeep.

Ručni alatiFestool - automotive
Festool je vaš dobavljač sustava i u automobilskom sektoru. Kao proizvođač visokokvalitetnih alata, naš je cilj ponuditi Vam alat za savrešenu obradu površina u auto lakirnicama i proizvođačima automobila. Festool nudi električni i pneumatski alati s pratećim priborom, mobilne i stacionarne usisne uređaje.

Ručni alatiAutolimarski brzi i praktićni set za istezanje Elektro Power
Elektro power omogućuje ubrzanje i olakšanje u radu pri istezanje manjih dijelova karoserije. Ono što ste sada radili ručno sada uz Elektro power možete duplo jednostavnije. Set se sastoji od dva kufera. U jednom se nalazi bazni operativni pištolj sa punjačem i dvije rezervne baterije. U drugom kuferu se nalazi set svih alata i priključaka. Udarna snaga sistema je 5 tona.

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.