PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Kompresori
Ručni alati
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Strojevi za drvo
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju ..... Dear appreciated customer thank you for trust .... Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju
Ručni alatiFasano tools - vrhunski ručni alati za automehaničare i profesionalce
Fasangas alat se odlikuje sjajnom kvalitetom i neponovljivim dizajnom a sve u cilju da alat traje duže, da uvijek bude nov i da korisnika u radu ima jednostavan i praktičan i na sve izazove čvrst i otporan alat. Razvio je čitav niz Cromo - Molibdbeno, na primjer, je vrsta čelika izdržljivija nego Cromo - Vanadio i koristi se za izradu gotovo svih vrsta ključeva posebice onih pojačanih. Magnezij koji se koristi, smanjuje težinu alata za 1 kg s obzirom na čelik i potpuno uklanja buku i vibracije čineći upotrebu ugodnijom produljujući vijek trajanja. Osim toga Fasangas je ekskluzivni opskrbljivač Kawasaki tima. Preporučuju ga i koriste u svojim servisima Fiat - Alfa Romeo - Lancia - Abarth i Jeep.

Ručni alatiFestool - automotive
Festool je vaš dobavljač sustava i u automobilskom sektoru. Kao proizvođač visokokvalitetnih alata, naš je cilj ponuditi Vam alat za savrešenu obradu površina u auto lakirnicama i proizvođačima automobila. Festool nudi električni i pneumatski alati s pratećim priborom, mobilne i stacionarne usisne uređaje.

Ručni alatiFestool - za soboslikare
Festool nudi kompletnu kolekciju za soboslikare i malere. Grubo, srednje, fino brušenje i poliranje - najvišu kvalitetu za svaku aplikaciju. Ovaj koordinirani sustav pribor, Abrazivi i detaljniarješenja za još veću efikasnost, kvalitetu i učinkovitost.

Ručni alatiFestool - za obradu drveta
Festool je razvio izvrsne alate za obradu drva. Bilo rezanje, glodanje, brušenje, blanjanje, i naravno - za svaku primjenu Festool ima najbolje električnog alata. Ovaj usklađen sustav pribor za detaljno rješenja za još veću efikasnost, kvalitetu i učinkovitost.

Ručni alatiPromo dani - Fasangas alata
U promo danima koji još uvijek traju svi artikli iz kataloga su 30% skontirani. Svi proizvodi koji su u proizvodnom programu u određenom periodu se pojavljuju na Promo danima i budu vam najpristupačniji kako za autoprogram tako i za alat za industriju i profesionalce.

Ručni alatiAutolimarski brzi i praktićni set za istezanje Elektro Power
Elektro power omogućuje ubrzanje i olakšanje u radu pri istezanje manjih dijelova karoserije. Ono što ste sada radili ručno sada uz Elektro power možete duplo jednostavnije. Set se sastoji od dva kufera. U jednom se nalazi bazni operativni pištolj sa punjačem i dvije rezervne baterije. U drugom kuferu se nalazi set svih alata i priključaka. Udarna snaga sistema je 5 tona.

Ručni alatiFestool - za profesionalce
Festool - originalna njemačka kvaliteta - tradicija - alat za prave profesionalce. Provjeren i siguran alat sa tradicijom od 85 godina. Multipraktićan i funkcionalan za podrućja : obrade drva + obrade površine automobila + obrade površina zidova. Prisutan u cijelom svijetu.

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.