PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Kompresori
Ručni alati
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Strojevi za drvo
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju ..... Dear appreciated customer thank you for trust .... Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju
Oprema za pjeskarenjeKompletan asortiman
Sve veća potreba za sofisticiranim, a time i skupim, strojevima i alatima stvorio je potrebu za visoko zaštitnim premazima za dugogodišnje očuvanje površina od korozije i trošenja. Protech ne samo da ima ogromnu paletu strojeva i alata, već također proučava specifične potrebe svakog kupca i probleme kako da ih najbolje riješi. U stvari, konzultantske usluge koje su visoko specijalizirane idu za tim da se da pravi savjet, za svaku vrstu površine koja se tretira, pravi alat i pravi način za korištenje kako bi se postigao željeni rezultat. Vjerojatno je da je naša spremnost i zainteresiranost za probleme naših klijenata glavni faktor koji doprinosi našem uspjehu. Garantno jamstvo na sve proizvode je 2 godine.

Oprema za pjeskarenjeKomore - rekuperatori abraziva - filteri
Protech proizvodi različite vrste čvrstih komornih postrojenja koje imaju različite unutarnje dimenzije, prema veličini predmeta koji se pjeskari ili sačmari. One mogu biti od manjih modularnih do većih ugradbenih. Zavisno od namjene kojoj služi mogu biti sa sustavima - silosima za djelomićnu ili potpunu obnovu abraziva sa ili bez vakum pumpe odnosno potpuno automatske. Sastavni do komore su i filteri za prašinu koji su mobilnog tipa. Svaka komora, osim standardnih, može se i proizvesti po posebnoj naruđbi.

Oprema za pjeskarenjeMobilni set Mikrojet
Mobilni set Mikrojet model 8-EM2 je posebno pogodan za uporabu na raznim mjestima pa čak i u stanovima, jer je radni napon samo 3 kw 230 volti monofazni kao što je i u kućanstvu, korištenje O mlaznice od 3 mm, omogućuje pjeskarenje na konstantnom tlaku između 0,05 i 4 bara, s radnim intervalom od 5 do 15 minuta i omogućuje učinkovito čišćenje sljedećih površina: metalnih konstrukcija od hrđe i / ili stare boje; kod unutarnjih obloga kao što je cigla, kamen , mramor i granit; uspješno uklanjanje starog premaza, prljavštine, nakupina od smoga, vapnenačkih naslaga, grafita kao i uklanjanje nečistoće i naslage smoga kod drvenih proizvoda; sanacija karoserije vozila, plovila ...

Oprema za pjeskarenjeSamostalne modularne jedinice
Samostalnim jedinica za pjeskarenje moguće je brzo, učinkovite i jednostavno tretiranje. Za pravilan odabir najprimjerenijeg uređaja potrebno je samo odrediti vrstu materijala kao i njegovu površinu. Široka proizvodna paleta Protech uređaja to i uvelike omogućava. Svi samostalni pjeskarni uređaji imaju oznaku CE i opremljeni su sa pneumatskim daljinskim upravljačem uređaja za pokretanje i zaustavljanje ciklusa, s aluminijskom ručkom na ventilu u kompletu sa sustavom sigurnosti zaključavanja i dvostruke cijevi kako bi se izbjeglo eventualno slučajno pokretanje.

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.