PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Kompresori
Ručni alati
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Strojevi za drvo
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju ..... Dear appreciated customer thank you for trust .... Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju
Profi usisavačiZa sve vrste namjene
Elsea od 2001. godine proizvodi širok program industrijskih i profesionalnih usisavača sa ili bez parnog sistema za različite i široke namjene. ELSEA je "Made in Italy" brand i svi dijelovi uređaja proizvode se isključivo u vlastitoj tvornici u Italiji. Osim usiavača proizvodi i profesionalne motorizirane perače podova. U novije vrijeme izlazi na tržište sa potpuno novim po dizajnu i funkcijama industrijskim usisavačima. Svi proizvodi su certifiicirani po standardima Iso 9001:2008, Tuv- gs, cTuvus i Gost. Prakićnost, pouzdanost i svojevrstan dizajn odlike su Elsea proizvoda.

Profi usisavačiIndustrijski - all black
Koriste se u okruženju industrije. Osebujan dizajn, kombinacija inoksa i tvrde crne plastike. Odlikuju se širokim rasponom snage odsisavanja i zapremnine. Efikasnom elektronikom sa ili bez mobilnog stalka, ovisno o potrebama i svrsi. Prednost u odnosu na klasične usisavače je u tome što ne koriste obične papirnate filtere pa nema ni dodatnih troškova. Ovisno o modelu imaju izvedbu sa periodičnim samočistujućim sistemom za pročišćavanje filtera. Za one koje imaju vodeni tank ugrađen je automatski dozator vode ili deterđenta. Svaki model je opremljen sa praktičnim pripadajućem setom nastavaka i priključaka.

Profi usisavačiMobilni perači poda
Mobilni podni perači industrijskih hala, skladišta, komercijalnih površina, zračnih luka … Širok izbor multi praktičnih uređaja prikladnih za efikasno čišćenje i održavanje od malih pa do velikih prostora. Pomno konstruirani i funkcionalni da traju dugo uz minimalno održavanje. Jednostavni za rukovanje i upotrebu. Svi proizvodi su certifiicirani po standardima Iso 9001:2008, Tuv- gs, cTuvus i Gost. Prakićnost, pouzdanost i svojevrstan dizajn odlike su Elsea proizvoda.

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.