PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Kompresori
Ručni alati
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Strojevi za drvo
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju ..... Dear appreciated customer thank you for trust .... Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju
Oprema za kemijskeSamoposlužne praonice rublja
FIBIR nudi široku paletu opreme, strojevi za kemijsko čišćenje, i za samoposlužne praonice rublja ali ima i jedan novi poseban stroj „Ozoclean“ za efektnu detoksikaciju rublja na ekološkoj bazi ozonom. Za samopslužne praonice razvio je dvije linije MY ORANGE (narančasti) i PUNTO BLUE (plavi) ambijent . U italiji i u Europi je instalirano više od tisuću samoposlužnih praonica rublja sa iskustvom u proizvodnji već više od 40 godina.

Oprema za kemijskeUređaj „Ozoclean185“ za potpunu dezinfekciju i higijenu odjeće
„Ozoclean 185“ je napredni je uređaj, opremljen sa mikroprocesorom i računalom sa četiri programa.Zahvaljujući svom operativnom sustavu na bazi ozona, uklanja sve organske spojeve, oksidacijom inaktivira u potpunosti grinje, bakterije, gljivice, plijesni i tako dalje. Namijenjen za upotrebu u privatnim ili na javnim mjestima, praonicama, laboratorijima, bolnicama, domovima za starije osobe, veterinarskim klinikama, samoposlužnim praonicama rublja.

Oprema za kemijskeProfesionalna oprema za glačanje i kemijsko čišćenje
Provjerena kvaliteta garancija je GHIDINI Benvenuto već više od 50 godina. Širok proizvodni program zadovoljava sve potrebe svjetskog i zahtjevnog europskog tržišta. Jednostavnost, čvrstoća i robusnost proizvoda daje vam laganu i brzu upotrebu. Provjerena kvaliteta uz siguran postprodajni servis, povoljna cijena garancija su vam duge i sigurne upotrebe što traje već više od pola stoljeća.

Oprema za kemijskeITALCLEAN napredni strojevi za kemijsko čišćenje i pranje
ITALCLEAN u proizvodnji više od 30 godina. Bogato iskustvo pretoćeno u strojeve koji se osim u Italiji prodaju i u cijelom svijetu. Omogućuje brzo i učinkovito kemijsko ekološko ćišćenje i pranje zahvaljujući najsuvremenoj tehnologiji i opremi s kojom smanjujete potrošnju elektrićne i ljudske energije na minimum bilo da se radi o strojevima za pranje samo sa vodom ili kemijskim supstancama. Zadovoljit će sve vaše i potrebe i izazove vaših klijenata.

Oprema za kemijskeITALCLEAN mašine za pranje - perilice
U ponudi je više sofisticiranih mašina za pranje sa visokim brojem okretaja i kapaciteta po izboru. Svaka ima ugrađen inverter, plc, i touch scren za jednostavno upravljanje. Inverterom se postiže velika brzina, tiši rad, manja potrošnja elektrićne energije i duži vijek trajanja kompletnog stroja. Uz plc i upravljanje putem touch screen moguće je lagano programirati čitav rad prema vlastitim potrebama. Upravljački sistem i elektronika od „Simens“

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.