PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Kompresori
Ručni alati
Strojevi za drvo
Uređaji za varenje
Galerija slika-Arena
Akcije
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Promo akcija za sve modele Sata sprej lakirnih pištolja i druge Sata opreme do kraja ovog mjeseca ..... posebno pri kupnji druge opreme iz naše ponude
Oprema za kemijskeSamoposlužne praonice rublja
FIBIR nudi široku paletu opreme, strojevi za kemijsko čišćenje, i za samoposlužne praonice rublja ali ima i jedan novi poseban stroj „Ozoclean“ za efektnu detoksikaciju rublja na ekološkoj bazi ozonom. Za samopslužne praonice razvio je dvije linije MY ORANGE (narančasti) i PUNTO BLUE (plavi) ambijent . U italiji i u Europi je instalirano više od tisuću samoposlužnih praonica rublja sa iskustvom u proizvodnji već više od 40 godina.

Oprema za kemijskeUređaj „Ozoclean185“ za potpunu dezinfekciju i higijenu odjeće
„Ozoclean 185“ je napredni je uređaj, opremljen sa mikroprocesorom i računalom sa četiri programa.Zahvaljujući svom operativnom sustavu na bazi ozona, uklanja sve organske spojeve, oksidacijom inaktivira u potpunosti grinje, bakterije, gljivice, plijesni i tako dalje. Namijenjen za upotrebu u privatnim ili na javnim mjestima, praonicama, laboratorijima, bolnicama, domovima za starije osobe, veterinarskim klinikama, samoposlužnim praonicama rublja.

Oprema za kemijskeProfesionalna oprema za glačanje i kemijsko čišćenje
Provjerena kvaliteta garancija je GHIDINI Benvenuto već više od 50 godina. Širok proizvodni program zadovoljava sve potrebe svjetskog i zahtjevnog europskog tržišta. Jednostavnost, čvrstoća i robusnost proizvoda daje vam laganu i brzu upotrebu. Provjerena kvaliteta uz siguran postprodajni servis, povoljna cijena garancija su vam duge i sigurne upotrebe što traje već više od pola stoljeća.

Oprema za kemijskeITALCLEAN strojevi za kemijsko čišćenje i pranje
ITALCLEAN u proizvodnji više od 35 godina. Bogato iskustvo pretoćeno u strojeve koji se osim u Italiji prodaju i u cijelom svijetu. Omogućuje brzo i učinkovito kemijsko ekološko ćišćenje i pranje zahvaljujući najsuvremenoj tehnologiji i opremi s kojom smanjujete potrošnju elektrićne i ljudske energije na minimum bilo da se radi o strojevima za pranje samo sa vodom ili kemijskim supstancama. Zadovoljit će sve vaše i potrebe i izazove vaših klijenata.

Oprema za kemijskeLagana i čvrsta transportna kolica od plastike svih oblika
Proizvode se u raznim oblicima i bojama. Lagana su , čvrsta a kad se ne koriste lako su sklopiva. Otporna su na sve vrste kemikalija. Lako se ćiste. Primjenjiva su za odlaganje, transport odjeće i posteljine u zdrastvenim ustanovama, vešerajima i kemijskim ćistionicama. Osim konstruktivnih i funkcionalnih prednosti odlikuju se i veoma pristupaćnom cijenom. Novost su na našem tržištu.

Oprema za kemijskeRabljena oprema za kemijske ćistionice i praonice
U ponudi su profesionalne mašine razlićitih veličina i funkcija kao što su : mašine za kemijsko čišćenje, mašine za pranje, sušači, roleri, lutke, daske za peglanje, bojleri za proizvodnju pare, uređaji za otklon mrlja. Uređaji i oprema su u ispravnom stanju i spremni su odmah za isporuku. Zalihe se obnavljaju pa ukoliko nema uređaja koji Vama treba isti se može već brzo pojaviti.

>>  

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.