Kompletan asortiman

                                                    

Protech uređaji za pjeskarenje i postrojenja

Protech S.r.l. je talijanska tvrtka, osnovana 1982. godine i proizvodi strojeve i opremu za obradu površina i postrojenja za pjeskarenja, a sada proizvodi spremnike za pjeskarenje u skladu i sa europskim zakonima 97/23 / CE PED  europskog certifikata N. 1131.

Stoga se tvrtka može pohvaliti s više godišnjim iskustvom od 34 godine, inženjeringom , poslovnim  iskustvom i znanjem o svim problemima u vezi  pjeskarenja. Svi strojevi, koji su prikazani na ovim stranicama, potpuno su proizvedeni u tvornici koja se nalazi u Settimo Milanese (MI). Protech S.r.l.  je lider na talijanskom tržištu strojeva za pjeskarenje, proizvodi i prodaje više od 800 strojeva godišnje i u stanju je uvijek dati pravilnu i pravovremenu pomoć svojim klijentima kroz više od 150 prodajnih mjesta nalazi se u Italiji, Europi, Sjevernoj Africi i Bliskom Istoku.

Zašto pjeskarenje ?

Sve veća potreba za sofisticiranim, a time i skupim, strojevima i alatima stvorio je potrebu za visoko zaštitnim premazima  za dugogodišnjim očuvanje  površina od korozije i trošenja. Primjena premaza uvijek zahtijeva da površina koja se premazuje bude u potpunosti čista i bez korozije;  to se postiže prskanjem abraziva na površinu koja se tretira: postupak koji  koristi kinetičku energiju stlačenog zraka. Koriste se razni abrazivi, različitih oblika i prirode, koji uspješno otklanjaju  prljavi površinski sloj. Jasno je da različite površine  zahtijevaju različite vrste abraziva i različite snage.

Protech ne samo  da ima ogromnu paletu strojeva i alata, već također  proučava specifične potrebe svakog kupca i probleme kako da ih najbolje riješi. U stvari, konzultantske usluge koje su visoko specijalizirane idu za tim da  se da pravi savjet, za svaku vrstu površine koja se tretira, pravi alat i pravi način za korištenje  kako bi se postigao željeni rezultat.

Vjerojatno je da je naša spremnost i zainteresiranost za probleme naših klijenata  glavni faktor koji doprinosi našem uspjehu.


Kompletan asortiman dijeli se na tri vrste uređaja :

Samostalne  jedinice za pjeskarenje
Komore za pjeskarenje i sačmarenje
 Specijalni   uređaji za  filtriranje

Garancijsko jamstvo na sve PROTECH proizvode je 2 godine.
►  Oprema za pjeskarenje  - Friday, March 4, 2016
  |   Print   |   Home


  Home page - Default