Industrijski - all blackALTAI

Altai je mali usisavač dizajniran da se koristi s električnim alatom. Ima automatski start i automatsko periodićno pročišćavanje filtera . Može se koristiti i kao standardni usisivač, samo odabirom ručnog načina rada.

AURA

AURA je 37 litarski usisavač  za industrijsku i profesionalnu upotrebu s alatima. Sa  motorom od 1400W. Automatsko pokretanje i automatsko periodično pročišćavanje filtera.

HEKA

Namijenjen za industrijsku i profesionalnu uporabu kojoj je potrebna maksimalna filtracija. U stvari, ovi strojevi su pogodni za pokupiti i filtrirati sve male čestice prašine, uključujući opasne i patogeni prah. Automatski start i stop sustav za spojni alat.
MIZAR

Kompaktan jednofazni industrijski usisivač opremljen spremnikom za prašinu, jednostavan za rukovanje, mobilan. Tvrda prostrana gornja polica . Automatski start i automatsko periodično  čišćenje filtera. Zahvaljujući snazi motora 1700W-dvostruki, Mizar daje optimalne rezultate.
TRANTOR

TRANTOR-ova  snaga je u 2 x motora. Usisivač za industrijsku i profesionalnu uporabu s električnim alatima. Automatski periodićni  filter za samočićšenje uključi se svaki put kad se alat isključi.
KRONO

Mobilni  centar za usisavanje i obradu površina opremljen sa usisivačem sa 2 motora, sa ili bez filtera za zraki sa automatskim startom. Moguće korištenje istovremeno dvije brusilice, elektrićne ili pneumatske.


TITANUS

TITANUS, sa 3 snažna motora, omogućuje udoban usisavanje ulja, strugotine i sve vrste otpada koje proizlaze iz industrijske proizvodnje. Filter je zaštićen metalnim ciklonom i, zahvaljujući ulaznoj strani, filter neće biti oštećen od strane strugotina.
ANTARES

ANTARES, sa 3 snažna motora, omogućuje udoban usisavanje ulja, strugotine i sve vrste otpada koje proizlaze iz industrijske proizvodnje. Filter je zaštićen metalnim ciklonom i, zahvaljujući ulaznoj strani, filter neće biti oštećen od strane strugotina. Štoviše, separator omogućuje da zadrži strugotine od ulja i povećava kapacitet stroja.VEGA

VEGA je čvrst jednofazni industrijski usisivač opremljen spremnikom prašine, mobilan i jednostavan za rukovanje zbog svojih kotača. Tvrde strukture sa opremljen sa kompletnim priborom . Može biti sa 2 ili 3 motora, sa ili bez automatskog periodičnog pročišćavanja filtera. Zahvaljujući povećanoj površini filtriranja i automatskom periodičnom pročišćavaču filtera  daje vrlo visoke performanse. Mjerač vakuuma na glavi pokazuje kada je filter prljav.LUXOR

LUXOR čvrst trofazni industrijski usisivač opremljen spremnikom prašine, mobilan i jednostavan za rukovanje zbog svojih kotača. Tvrde strukture sa opremljen sa kompletnim priborom . Sa ručnim periodičnim pročišćavačem filtera. Mjerač vakuuma na glavi pokazuje kada je filter prljav.ARGO

ARGO je kompaktan trofazni usisavač. Sa 3kW ili 4kW turbinom i sa ručnim periodičnim pročišćavačem filtera. Tvrde strukture opremljen sa kompletnim priborom .

AQUARIUS

AQUARIUS je trofazni  uređaj predviđen za čiščenje tepiha. Sa 3kW ili 4kW turbinom i s automatskim tekućina-stop sustavom i sa snažnom 90W pumpom za dodavanje vode i deterdženta. Zahvaljujući 5m crijevu, Aquarius je savršeno rješenje za čišćenje vlakova, autobusa, itd

      ADONE

Adone je najmoćniji  trofazni usisavač iz naše serije ALL BLACK.  Ima turbine snage 3, 4, 5.5 ili 7.5kW Zahvaljujući svom snažnom usisavanju i ručnom periodičnim pročišćavaču filtera, Adone daje najbolje performanse uz jako nisku razinu održavanja. Njegov frontalni spremnik je vrlo jednostavan za rukovanje, zbog industrijskih kotača koji nose velike težine. Pogodan je za teške uvjete i kontinuirane primjene, kako u centraliziranim vakuumskim sustavima  tako i kod mobilnih usluga.
                                   


►  Profi usisavači  - Wednesday, March 5, 2014
  |   Print   |   Home


  Home page - Default