PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Kompresori
Ručni alati
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Strojevi za drvo
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju ..... Dear appreciated customer thank you for trust .... Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju

Super Global Star postiže najbolje rezultate

 

MODELI

Super Global Star 360

Global Star 360

Galaxi AZ2000

Maxi Bull

Mini Bull

Power Jig - alat

Doctor  liner - laser

Easy liner - laser

Motor bike radni stol


 

SUPER GLOBAL STAR 360

Super Global star 360 je karoserijski stol sa docerima koje nije potrebno micati sa ovalne baze - i pomiću se 360 stupnjeva u pravcu u kojem želite. Omogućuju brzo i precizno istezanje i ravnanje  svih iskrivljenih dijelova vozila. Snaga svakog dozera je 10 tona. Ovalna baza dužine je 5.00 metara i nosivosti do 4 tone na škare dizalici sa duplom hidraulikom te je na taj način moguć popravak i težih komercijalnih vozila. Prilikom navoženja vozila na bazu ista se naginje za 5 stupnjeva što omogućuje lagano i sigurno navoženje. Super Global star 360 dolazi sa sistemom za fiksiranje i mjerenje sa 6 poprečnih nosača za sve vrste vozila trenutno dostupnih na tržištu. Snaga, brzina, preciznost i pouzdanost odlika  su ove opreme. 

GLOBAL STAR 360

Global Star 360 je karoserijski stol sa docerima koje nije potrebno micati sa ovalne baze - i pomiću se 360 stupnjeva u pravcu u kojem želite. Omogućuju brzo i precizno istezanje i ravnanje  svih iskrivljenih dijelova vozila. Snaga svakog dozera je 10 tona. Ovalna baza dužine je 4.50 metara i nosivosti do 3 tone na škare dizalici. Prilikom navoženja vozila na bazu ista se naginje za 5 stupnjeva što omogućuje lagano i sigurno navoženje.Global star 360 dolazi sa sistemom za fiksiranje i mjerenje sa 5 poprečnih nosača za sve vrste vozila trenutno dostupnih na tržištu. Snaga, brzina, preciznost i pouzdanost odlika  su ove opreme.

 

Pogledajte video za rad sa univerzalnim alatom za sve vrste automobila.
 

POWER JIGGALAXI AZ 2000/1000 
Galaxi AZ2000 je karoserijski stol pravokutnog oblika dim. 4.00 x 1.00 mt sa s jednim docerom a po naruđbi i dva.  Snaga hidraulike dozera je 10 tona. Nosivosti do 3 tone na škare dizalici. Prilikom navoženja vozila na bazu ista se naginje za 5 stupnjeva što omogućuje lagano i sigurno navoženje. Po želji narućioca stol se može narućiti bez škare dizalice pa je baza mobilna na kotaćaima - modellGalaxi AZ1000. Isporućuje se sa sistemom za fiksiranje i mjerenje sa 5 poprečnih nosača za sve vrste vozila trenutno dostupnih na tržištu. Snaga, preciznost i pouzdanost odlika  su ove opreme.

 
 

MAXI BULL 

Maxi bull, škare sa dizalicom i univerzalnim hvataljkama za pragove  i fiksiranje . Jedan docer a po naruđbi i dva. Može se koristiti i samo kao škarasta dizalica . Kompletan set sa navoznicama. Nosivost 2.5 T s visinom podizanja od 1700 mm.

 

MINI BULL 

Mini bull je vrlo slićan Maxi Bullu osim što je baza kraća za 45 cm i što ima drugaćiji jednostavniji dozer. Baza sa škare dizalicom i univerzalnim hvataljkama za pragove  i fiksiranje . Set navoznica i 4 držača za postavljanje vozila na bazu . Može se koristiti i samo kao škarasta dizalica . Nosivost 2.5 T s visinom podizanja od 1700 mm.

 
 
 

 


Svi radni karoserisjki stolovi izloženi su u show roomu uz svu ostalu opremu.
 
 
 
Reference :
 
BENUSSI d.o.o. - Pula ( Iveco, Alfa, Fiat, Lancia, Mazda ) - Super Global Star
 

2 Docera  povišena - rotax ; 6 nosača sa kompletnim alatom za kopčanje svih modele vozila dostupnih na tržištu.

Baza 5 metara ovalna-dozeri samo kruže, nosivost 5 tona; na stolu se mogu istezati mini kamioni i največa kombi vozila.

 
Autodom Vidaković d.o.o. - Slavonski Brod  ( Renault, Nissan, Dacia ) - Galaxi

Auto Cindrić d.o.o. - Vrbovec  ( Renault, Nissan, Dacia ) - Maxi bull


 

Termomeccanica GL suvremena je tvrtka koja se prostire na 20 000 m2 potpuno novih ureda. Opremljena je najsuvremenijom tehnologijom za proizvodnju trenutno dostupnom na tržištu. 

  
 
 

►  Auto servisna oprema  - Wednesday, December 30, 2009
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.