PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Kompresori
Ručni alati
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Strojevi za drvo
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju ..... Dear appreciated customer thank you for trust .... Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju

Pripremne zone i infre

 
 
Pripremna mjesta su proizvodi kojeg svaka suvremena lakirnica treba. Uz termolakirnicu i sobe za mješanje boja to je proizvod koji vam omogućava ubrzanje ćitavog procesa lakiranje. Može se koristiti i kao mjesto za lakiranje manjih dijelova  kao što su vrata, hauba krov ... i uz primjenu infra sušača čitav proces se smanjuje. Efektna ventilacija, rasvjeta, dodatni regali i police kao i ugradnja sistema za odsis prašine pri brušenju omogućava lak i uredan rad. Kao sistem može se ugraditi zastori koji mogu biti elektronski motorizirani ili manuelni u boji po izboru. Postoje i pripremne zone za velika komercijalna vozila i industrisjke potrebe.


 

Sa opremom; škare dizalica u podu; klizna infra u stropu; regali za odlaganje; centralni elektronski sistem za odsisavanje; osvijetljenje u stropu; puna podna rešetka

Zastori sa motoriziranim sistemom podizanja i spuštanja u crvenoj boji - mogućnost boja : potpuno bijeli, prozirni ili plavi. Zastori mogu biti i klizni odnosno manuelni.


Dvostruka pripremna zona sa škare dizalicama u podu; klizne infre u stropu sa uzdužnim vertikalnim i horizontalnim klizačima; regali za odlaganje potrošnog materija i brusilica; centralni elektronski sistem  - sa produžnim crijevima za odsis; osvijetljenje u stropu i u zidovima iznad regala; puna podna rešetka za odsis kroz bazu u betonskom podu. Centralni električni upravljački paneli za ugrađeni u zidove za nadzor rada ventilacije i osvijetljenja. Motorizirani frontalni i pregradni zastori omogućuju rad u svakoj od pripremnih mjesta nezavisno od drugog.

 
 Modeli infra sušača
 

Mobilna- jedan panel

Mobilna - dva panela  

Klizne u stropu

 
 
 

                

 

Set opreme od velike miks sobe za autolakove ( desno ) - termolakirnicom sa 4 krilnim vratima - tri pripremne zone od toga jedna sa rolo motoriziranim frontalnim i pregradnim vratima i druge dvije sa manuelnim kliznim zastorima sa ugrađenom kompletnom opremom kao više instalirano.

 
 

Set opreme u potpuno bijeloj boji

 
 

 
 
                                                              Dizalice u pripremnim zonama 
 

 
 Škaraste dizalice sa platformama u pripremnim zonama u mnogome olakšavaju i ubrzavaju rad posebno kod donjih dijelova vozila.
 

 
Pripremne zone se u osnovi sastoje od ventilacije koja vrši odsis kroz podne rešetke kao i ciklus recirkulacije. Može imati svoj povišeni metalni pod ili podne rešetke mogu biti ugrađene u betonsku bazu. Ventilacione jedinice mogu biti izvedene sa eko ili običnim sintetskim filterima. Snaga ventilacije prilagođava se dimenziji pripremnog mjesta. Vrsta plenuma, osvijetljenja, izvedbe podnih dizalica, odsisnog, upravljačog sistema, zastora i svih važnih detalja moguće je u cijelosti prilagoditi zahtjevima narućioca. 
 
Po posebnom zahtjevu u pripremna mjesta može biti i ugrađena ventilacija sa grijanjem kakvu smo i ugradili u EUROline u Zagrebu - glavni uvoznik i zastupnik Mercedes Benz i Chraysler vozila za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.  
 

   

Termomeccanica GL suvremena je tvrtka koja se prostire na 20 000 m2 potpuno novih ureda. Opremljena je najsuvremenijom tehnologijom za proizvodnju trenutno dostupnom na tržištu. 

 

►  Lakirnice  - Thursday, December 31, 2009
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.