PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Kompresori
Ručni alati
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Strojevi za drvo
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju ..... Dear appreciated customer thank you for trust .... Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju

Kompletan asortiman

                                                    

Protech uređaji za pjeskarenje i postrojenja

Protech S.r.l. je talijanska tvrtka, osnovana 1982. godine i proizvodi strojeve i opremu za obradu površina i postrojenja za pjeskarenja, a sada proizvodi spremnike za pjeskarenje u skladu i sa europskim zakonima 97/23 / CE PED  europskog certifikata N. 1131.

Stoga se tvrtka može pohvaliti s više godišnjim iskustvom od 34 godine, inženjeringom , poslovnim  iskustvom i znanjem o svim problemima u vezi  pjeskarenja. Svi strojevi, koji su prikazani na ovim stranicama, potpuno su proizvedeni u tvornici koja se nalazi u Settimo Milanese (MI). Protech S.r.l.  je lider na talijanskom tržištu strojeva za pjeskarenje, proizvodi i prodaje više od 800 strojeva godišnje i u stanju je uvijek dati pravilnu i pravovremenu pomoć svojim klijentima kroz više od 150 prodajnih mjesta nalazi se u Italiji, Europi, Sjevernoj Africi i Bliskom Istoku.

Zašto pjeskarenje ?

Sve veća potreba za sofisticiranim, a time i skupim, strojevima i alatima stvorio je potrebu za visoko zaštitnim premazima  za dugogodišnjim očuvanje  površina od korozije i trošenja. Primjena premaza uvijek zahtijeva da površina koja se premazuje bude u potpunosti čista i bez korozije;  to se postiže prskanjem abraziva na površinu koja se tretira: postupak koji  koristi kinetičku energiju stlačenog zraka. Koriste se razni abrazivi, različitih oblika i prirode, koji uspješno otklanjaju  prljavi površinski sloj. Jasno je da različite površine  zahtijevaju različite vrste abraziva i različite snage.

Protech ne samo  da ima ogromnu paletu strojeva i alata, već također  proučava specifične potrebe svakog kupca i probleme kako da ih najbolje riješi. U stvari, konzultantske usluge koje su visoko specijalizirane idu za tim da  se da pravi savjet, za svaku vrstu površine koja se tretira, pravi alat i pravi način za korištenje  kako bi se postigao željeni rezultat.

Vjerojatno je da je naša spremnost i zainteresiranost za probleme naših klijenata  glavni faktor koji doprinosi našem uspjehu.


Kompletan asortiman dijeli se na tri vrste uređaja :

Samostalne  jedinice za pjeskarenje
Komore za pjeskarenje i sačmarenje
 Specijalni   uređaji za  filtriranje

Garancijsko jamstvo na sve PROTECH proizvode je 2 godine.
►  Oprema za pjeskarenje  - Friday, March 4, 2016
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.