PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Kompresori
Ručni alati
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Strojevi za drvo
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju ..... Dear appreciated customer thank you for trust .... Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju

Samoposlužne praonice rublja
FIBIR nudi  široku paletu opreme, strojevi za kemijsko čišćenje,  i za samoposlužne praonice rublja ali ima i jedan novi poseban  stroj „Ozoclean“  za  efektnu detoksikaciju rublja na ekološkoj bazi ozonom. Za samopslužne praonice razvio je dvije linije    MY ORANGE   ( narančasti ambijent )    i    PUNTO BLUE  ( plavi ambijent ) prema želji kupaca. U italiji i u Europi je instalirano i isporučeno više od tisuću samoposlužnih praonica rublja sa iskustvom u proizvodnji već više od 40 godina. MY ORANGE
Inovativna samoposlužna praonica koja objedinjuje sve usluge i pruža kompletnu uslugu za korisnika. 
PUNTO BLUE
Velika ideja za maleni privatni posao, sa profesionalnom uslugom manjeg obima kod koje manja investicija daje izvrsne rezultate.

Jeste li oduvijek sanjali da radite sami za sebe? Zašto ne otvoriti samoposlužnu praonicu?

Otvaranje samoposlužne praonice rublja, u vrijeme velike mobilnosti i imigracija u kojima ima sve više i više ljudi,  u usporedbi sa kupnjom perilice rublja i uzimajući u obzir  troškove  održavanja i popravaka, oslanjajući se na automatske strojeve za pranje, može biti dobitni potez.

Način na koji to radi je jednostavan: klijent ulazi u prostoriju koja se koristi kao praonicu, a nakon plaćanja putem tokena, kredit ključa ili kovanica, koristi industrijski stroj za pranje rublja u potpunoj autonomiji.

Nije potrebno nikakvo  osoblje, samoposlužne praonice pružaju priliku svim ljudima da budu brži u potrazi za novim i uzbudljivim aktivnostima.

Kao i kod svih poduzetnika, međutim, otvaranje samoposlužne praonice  može biti vrlo lako ili vrlo teško. Sve ovisi o tome koga ste izabrali kao partnera da realizira vašu  ideju u stvarnosti.

                                        

FIBIR može pružiti sve što je potrebno: savjetovanje, projektiranje objekata, projektiranje vodovoda i odvodnje, opskrbu svojih strojeva i deterdženata, i zadnje ali ne i najmanje važno, obradu papirologije potrebne za pokretanje projekta.

Mi, ukratko, nudimo ključ u ruke za sva  rješenja  u vezi investicije vašeg novca na optimalan način       

MY ORANGE

                                       MY ORANGE  samoposlužne praonice

                                       MY ORANGE  samoposlužne peglaonice
 
                                       MY ORANGE  mobilne samoposlužne praonice
 
 

S više od 600 instaliranih  u Italiji i Europi, My Orange je prije svega rastuća stvarnost.

Vrijeme je jedan od najvrednijih stvari danas, pa zašto jednostavno čekati završetak pranja kad umjesto toga to vrijeme možemo iskoristiti konstruktivnije i korisnije?

Rođen u 90-ima  i odmah se razlikovao od konkurencije s obzirom na činjenicu da se nikada nije ograničavao samo na puku funkciji svakodnevne samoposlužne praonice rublja, već nudi prostor za peglanje, prostor sa samoposlužnim automatima za hranu i piće, igrališta za djecu, prostor za čitanje i  slušanje glazbe.Zahvaljujući iskustvu  koje smo stekli My Orange  možemo vam  ponuditi ključ u ruke rješenja za stvaranje samoposlužne praonice, sve kao umjetnost, svaku minutu izvedbe: mobilnu samoposlužnu praonicu!


Montirana na mobilnim vozilima, te samoposlužne praonice su idealne za ugradnju na velikim gradilištima, trgovačkim centrima, vojarnama, autopraonicama, sportskim centrima.

Jedina granica je vaša mašta!

Kontaktirajte nas i saznajte više, mi smo na raspolaganju kako bi vašu poslovnu ideju pretvorili u stvarnost.

                                              

                                               PUNTO BLUE

    

S više od 400 instaliranih samoposlužnih praonica  diljem Italije,  Puntoblue je brand  i sinonim za pouzdanost i uspješne rezultate.

Vrijeme je danas jedna od najvrednijih imovina, pa zašto ga gubiti?


Iskustvo prvih samoposlužnih praonica, rođenih  još tamo u 90-ima je omogućilo nam je da razvijemo sustav koji je u stanju završiti ciklus pranja u samo 25/30 minuta!


                               

Zahvaljujući  iskustvu koje smo  stekli  kroz Puntoblue možemo ponuditi ključ u ruke rješenja za otvaranje samoposlužne praonice rublja , uvijek  sa tehnikom koja ima za cilj da smanji troškove i poveća profit!


Kontaktirajte nas i saznajte više, mi smo na raspolaganju kako bi vašu poslovnu ideju pretvorili u stvarnost.


►  Oprema za kemijske  - Wednesday, September 17, 2014
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.