PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Kompresori
Ručni alati
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Strojevi za drvo
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju ..... Dear appreciated customer thank you for trust .... Zahvaljujemo se cijenjenim kupcima na ukazanom povjerenju

Rabljene auto termolakirnice, pripremne zone i miks sobe za autolakovePoštovani,

u našoj 20 - godišnjoj praksi isporučili smo 135 novih i 115 rabljenih termolakirnica. Instalirali smo ih u najveće Mercedes - Volkswagen - Renault i mnoge druge ovlaštene servise, u mnoge privatne autolakireske radione, kao i u najveće tvornice 6 velikih industrijskih kabina.

U novije vrijeme isporućili smo i potpuno sofisticiranu lakirnicu s tri pripremne zone u Švedsku - Malmo, opis i slike vidljivo u referencama.

Svaka kabina za lakiranje, bilo da ima najnapredniju tehnologiju ili onu jednostavnu služi istoj svrsi. Dobra rabljena lakirnica ako se obnovi i instalira pravilno može biti isto toliko dobra kao nova a uvijek kasnije, ako se za to ukaže potreba, može vrijediti gotovo isto kao u nabavi.

A jednog dana kada se odlućite za nabavu nove kabine postoječu vam kabinu možemo priznati pod račun. Mi smo tu da to ućinimo za vas i garantiramo vam svojim znanjem i iskustvom da ćete razmjerno uloženom uvijek dobiti ispravnu, kvalitetnu i funkcionalnu kabinu. U ponudi su slijedeće kabine :


Logo


Termolakirnica + soba za miješanje lakova + pripremna zona

Postavlja na gotovi betonski pod. Sa navoznicama u zoni a u kabini i sa hidraulićnom rampom. Lakirnica Green energy sa inverterima i plc tehnologijom. Vrata za ulaz iz mix roma u zonu za pripremu i u kabinu. Prodaje se komplet, isporuka odmah. Godište 2014.
                                            Cijena sa instaliranjem ................ 49.000,00 €


Logo
              Industrijska termolakirnica GL5  dimenzije 18.00 x 5.00 x 6.00 mt
Postavlja na gotovi betonski pod. Odsis kroz zadnji zid. isporuka odmah. Godište 2014.
                                     Cijena sa instaliranjem ................ 69.000,00 €

Slikovni rezultat za usi italia logo


Termolakirnica + miks soba za boje
Lakirnica dim. 8.00 x 4.00 x 2.80 mt. s metalnim samostojećim podom puna rešetka. Inverter sistem (plc) sa motorima 2 x 11 kw 35.000 m3/sat. Plamenik direktne vatre na plin snage 280 kw. Miks soba 3.00 x 3.00 mt. Isporuka odmah. Godište 2004.
Cijena sa instaliranjem 21.000,00 €Slikovni rezultat za blowtherm logoLakirnica dim. 7.00 x 4.00 x 2.80 mt. na podu puna rešetka. Sa motorima 2 x 7.5 kw 28.000 m3/sat. Plamenik na lož ulje snage 180 kw. Isporuka odmah. Godište 2002.

Cijena sa instaliranjem 12.500,00 €

►  Lakirnice  - Friday, September 26, 2008
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.