PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Kompresori
Ručni alati
Strojevi za drvo
Uređaji za varenje
Galerija slika-Arena
Akcije
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Promo akcija za sve modele Sata sprej lakirnih pištolja i druge Sata opreme do kraja ovog mjeseca ..... posebno pri kupnji druge opreme iz naše ponude

Rabljene auto termolakirnice, pripremne zone i miks sobe za autolakovePoštovani,

u našoj 20 - godišnjoj praksi isporučili smo 135 novih i 115 rabljenih termolakirnica. Instalirali smo ih u najveće Mercedes - Volkswagen - Renault i mnoge druge ovlaštene servise, u mnoge privatne autolakireske radione, kao i u najveće tvornice 6 velikih industrijskih kabina.

U novije vrijeme isporućili smo i potpuno sofisticiranu lakirnicu s tri pripremne zone u Švedsku - Malmo, opis i slike vidljivo u referencama.

Svaka kabina za lakiranje, bilo da ima najnapredniju tehnologiju ili onu jednostavnu služi istoj svrsi. Dobra rabljena lakirnica ako se obnovi i instalira pravilno može biti isto toliko dobra kao nova a uvijek kasnije, ako se za to ukaže potreba, može vrijediti gotovo isto kao u nabavi.

A jednog dana kada se odlućite za nabavu nove kabine postoječu vam kabinu možemo priznati pod račun. Mi smo tu da to ućinimo za vas i garantiramo vam svojim znanjem i iskustvom da ćete razmjerno uloženom uvijek dobiti ispravnu, kvalitetnu i funkcionalnu kabinu. U ponudi su slijedeće kabine :

Termolakirnica - zona za lakiranje sa grijanjem

Unutarnje dimenzije 9.20 x 9.00 x 3.50 mt.  Sastoji se od dva radna mjesta; ima grijanje sa termogenom sa plamenikom direktne vatre a i stropu je postavljena dodatno klizna infra. Odsis se nalazi u zadnjem zidu gdje je i smještena iza odsisna jedinica. Postavlja se na gotovi ravni pod. Ima zidove tako da je nezavisna i može se postaviti na gotovi ravni pod. Pozicija termogena se može prilagoditi u skladu sa vašim prostorom. 

                                             

Usisni termogen sa motorom od 5.5 kw i plamenikom direktne vatre ( samo na plin )Odsisna jedinica sa sintetskim filterima, s dva motora od 5.5 kw nalai se iza i izvlači zrak kroz otvore na zadnjem zidu gdje su u postavljeni zeleni stakleni filteri


 

Kontrolni upravljački ormar u kompletu sa svim električnim instalacijama i spojnim kablovima na trošila. Elektronska izmjena faza rada sa servo motorima. Jedinstveni digitalni termoregulator za određivanje temperature i vremena sušenja. Sklopka za rasvjetu i glavna sklopka.Godište opreme 2011.

Oprema je dostupna odmah. Cijena sa dovozom ..... 15.900,00 €

( mogućnost ključ u ruke sa instaliranjem )   Temolakirnica Usi Italia dim. 7.00 x 4.00 x 2.8 mt sa metalnim postoljem i internom rampom u kabini - podizanje na komprimirani zrak. Kad se auto uvozi spuštena - kad se auto uveze podignuta ( ravan pod ). Visina ulaznih vrata 3.10 mt. Termogen sa plamenikom na plin ( može se i zamjeniti na lož ulje ). Jedan jaki motor. Prilika.... Cijena 4.900,00 €


S A I C O

Termolakirnica "Saico" model Kristal. Godina proizvodnje 2005 sa europskim certifikatom CE. Unutarnje dim. 7.20 x 4.00 x 2.90 mt. na metalnom postolju sa rešetkom po cijelom podu. Termogen sa plamenikom na plin. Usisna + odsisna jedinica, svaka sa motorima 2 x4 kw ( ukupno 4 motora ). Komplet sa pridajućom ventilacijom i inoks dimnjakom . U izvrsnom stanju. Cijena 9.500,00 €


Napomena : sve cijene su sa dostavom


►  Lakirnice  - Friday, September 26, 2008
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.