PRODUKTA d.o.o.
MENU
WEB SHOP  Link
O nama
Lakirnice
Lakirni pištolji i filteri
Profi usisavači
Lakirni roboti
Oprema za pjeskarenje
Repromaterijal željezo
Auto servisna oprema
Autopraonice
Oprema za kemijske
Kompresori
Ručni alati
Strojevi za drvo
Uređaji za varenje
Galerija slika-Arena
Akcije
 RSS - Favorites
 English


Facebook
Welcome


 
 
Promo akcija za sve modele Sata sprej lakirnih pištolja i druge Sata opreme do kraja ovog mjeseca ..... posebno pri kupnji druge opreme iz naše ponude

Rabljeni autolimarski stolovi

 

 

"Universal bench" na 4 stupnoj dizalici u kompletu sa navoznicama, dva podešujuča podloška za centriranje vozila kod postavljanje na bazu, docer sa ručnom pumpom, dva para univerzalnih držača za fiksiranje vozila odozdo za pragove.

Cijena 1900 eura neto
 
 

 
 
 
 

"Termomeccanica GL" - Galaxy, škare sa dizalicom i kompletnim alatom za mjerenje i fiksiranje za sve vrste auta. Jedan docer. Novi cd sa mjerama za najnovija vozia. Izložbeni uzorak u pola cijene . Isporučiv odma.

11.500 eura*

 
 
 

"Termomeccanica GL" - Maxi bull, škare sa dizalicom i univerzalnim hvataljkama za pragove  i fiksiranje . Jedan docer. Može se koristiti i samo kao škarasta dizalica . Kompletan set sa navoznicama. Nosivost 2.500 kg s visinom podizanja od 1700 mm. Docer snage 10 tona - indirektno istezanje.  Izložbeni uzorak . Isporučiv odmah.

8.800 eura*

 
 
 
 
 
 
 

Globaljig - Super Rotax, 4 mt. dužine  škare sa dizalicom i kompletnim alatom za mjerenje i fiksiranje za sve vrste auta. Jedan docer. Novi cd sa mjerama za najnovija vozia. Godina proizvodnje 1997. Isporučiv odmah

14.900 eura*

 
 

 


 
 

Car-O-liner stol - s velikom škarastom dizalcom u bazi, nosivosti 4200 kg, Dozer i set hidraulike, nastavci i alat za fiksiranje vozila po Car-O-liner sistemu. Dodatni alat za fiksiranje. Stol je star samo 2 godine.

11.100 eura*

 


Auto Klupa škare sa dizalicom i kompletnim alatom za mjerenje i fiksiranje za sve vrste auta sa Vincom za navoženje i navlačenje vozila na bazu stola. Isporučiv odmah

18.200 eura*


Spanesi - Kavez - Totem Stol 5 mt, škare dizalica u bazi, tri Mobilna dozera, kompletan alat za fiksiranje i mjerenje za sve vrste vozila. Isporučivo odmah.

12.000 eura *

 

Spanesi - Kavez - Totem Stol 4 mt, škare dizalica u bazi, tri Mobilna dozera, kompletan alat za fiksiranje i mjerenje za sve vrste vozila. Isporučivo odmah.
21.000 eura *
 


 
Car-O-liner stol - model Mark - SA škarastom dizalcom u bazi, nosivosti 2500 kg, Dozer i zalazak hidraulike, nastavci i alat za fiksiranje vozila po Car-O-liner sistemu

15.500 eura *
 
 

 

P.d.a. - Polin alat sa mjerama za fiksiranje. Kompletno sa nastavcima za sve vrste autobila . Novi Cd 2011. godina uključen. Set sa 5 poprečnih nosača, Mx Ferson sistem za mjerenje karoserije. Polica. Godina proizvodnje 2000, u vrlo dobrom stanju, isporučivo odmah.

3.500 eura *
 Sve cijene su bez neto troškova: prijevoza i PDV-a.

►  Auto servisna oprema  - Tuesday, September 16, 2008
  |   Print   |   Home

Design & Hosting: Poslovni forum  


Produkta d.o.o.